CONSULTAȚII ASTROLOGIE VEDICĂ ȘI NUMEROLOGIE VEDICĂ

https://www.facebook.com/events/1864088140550479/
 
 
CONSULTAȚII ASTROLOGIE ȘI NUMEROLOGIE VEDICĂ BRAHMANDA JYOTISH – ASTROLOGIE COSMICĂ
(ŞTIINŢA LUMINII INTERIOARE)
 
 
Astrologia Cosmică, a fost creată de Swami Sriyukteswar Giri, mare sfânt al Indiei, guru-ul lui Paramahansa Yogananda, autorul carții de renume Autobiografia unui Yoghin. http://www.kriya-templet.org/…/introducere-astrologie-cosm…/
Ea încorporează esenţa Astrologiei milenare vedice cu cea a Astrologiei Occidentale, folosind metode practice de aplicare a remediilor. Astrologia Cosmică este de un real folos pentru căutătorii lui Dumnezeu, pentru că ajută la dizolvarea nodurilor karmice şi corectează blocajele interioare. Nu există materiale de studiu pentru a învăţa Astrologia Cosmică, deoarece aceasta nu este o ştiinţă teoretică. Această cunoaştere se poate transmite doar de la maestru la discipol. Se poate afirma deci că Astrologia Cosmică este ştiinţa spirituală menită să-i îndrepte pe cei pregătiţi către cunoaşterea directă a lui Dumnezeu.
 
SERVICII ASTROLOGICE OFERITE:
1. Întocmirea, studiul şi interpretarea horoscopului.
2. Remedii în acord cu natura şi perioada de evoluţie a fiecărei persoane (tehnici de meditaţie, sunete – mantre, rădăcini din Himalaya, pietre preţioase/semipreţioase, purificări cu remedii ayurvedice).
3. Stabilirea compatibilităţii energetice şi caracteriale între două persoane de sex opus în vederea căsătoriei (matching/sinastrie).
4. Sugerarea de nume pentru nou născuţi, în acord cu sunetul personal emis de univers în momentul naşterii.
5. Darea de nume spirituale, în acord cu sunetele interioare.
6. Angajare personal pentru funcții specifice în companii.
7. Sfaturi privind corectarea anumitor aspecte practice ale vieţii.
 
Detalii la tel: 004 0767 470 033.
 
Consultațiile pot fi facute fie direct, fie pe Internet: Skype, WhatsApp, sau folosind telefonul mobil. In Romania pot eu sa sun persoana in cauza, daca e necesar. Numele meu in Skype este: vimalanandagiri
Consultațiile se fac pe bază de donație directă, sau prin depozitarea în contul BRD: RO64BRDE040SV45485580400 pe numele Enea Florin, a sumei de 190 de lei, cu mențiunea: donație. La confirmarea platii, se poate face consultatia. Consultația va dura în jur de o oră și jumătate, în funcție de cerințe. Pentru numerologie veti primi un document cu aproximativ 10 pagini.
Este necesar să trimiteți datele necesare întocmirii horoscopului înainte de consultație, folosind mobilul sau pagina de Facebook, deoarece pentru întocmirea lui va dura în jur de jumătate de oră, apoi veți primi diagramele pe email (7 sau 8 după caz), în acest fel putem discuta cu diagramele în față.
 
Datele necesare pentru astrogramă sunt: Nume și prenume, data, locul și ora nașterii.
Date personale: Nume și prenume, număr de telefon, adresă de email.. cont Facebook…
 
Pentru cei ce nu cunosc cu exactitate ora nașterii, este necesar să avem o discuție în prealabil, să încercăm să găsim ora. Este necesar astfel să trimiteți o fotografie din față, cât mai clară, și să folosim întrebări pentru a putea stabili ascendentul. În cazul când nu aveți nici un indiciu despre ora de naștere, va fi totusi dificil de găsit.
În această sumă se oferă și remedii personalizate: mantre, recomandări pentru pietre prețioase precum și recomandări de remedii ayurvedice. Se pot oferi și rădăcini personalizate din Himalaya, la 15 lei, însă doar când consultația este directă, deoarece rădăcinile trebuiesc date direct.
 
Numerologia vedică, este o completare a Astrologiei Vedice, ce adaugă multe elemente clarificatoare. Fiecare număr are o planetă corespondentă, 9 sunt numerele, 9 sunt planetele. În Numerologia Vedica există 3 numere, Numărul Psihic, Numărul Destinului și Numărul Numelui. Dintre toate, Numărul Destinului cu planeta corespondentă este cel mai important, deoarece indica planeta ce conduce.
error: © Asociatia Templet