Remedii

REMEDII 

 

TEHNICI DE MEDITAŢIE. Planetele sunt în număr de 7, la care se adăugă cele două noduri lunare, Rahu şi Ketu. Cele 7 planete ale sistemului nostru solar: Soare, Lună, Marte, Mercur, Jupiter, Venus şi Saturn, guvernează chakrele, centrii noştri energetici. Prin meditaţie (respirând în mod conştient, controlând respiraţia), atenuam efectele negative ale planetelor în interiorul coloanei noastre.

SUNETE (MANTRE) pentru corectarea influxurilor planetare. Fiecare planetă este guvernată de două entităţi, una masculină şi una feminină. Prin repetarea acestor sunete/mantre şi urmând anumite tehnici, pe care le veţi primi împreună cu mantra, se pot corecta influxurile negative ale planetelor. Noi suntem sunet şi lumină. Acestea sunt medicamentele perfecte pentru corpul astral.

RĂDĂCINI din Himalaya, pentru corectarea efectelor negative ale planetelor. Fiecare planetă are o specifică rădăcină a unui arbore sau plantă, care se găsesc doar în Himalaya, India. În India zilelor noastre, s-a pierdut tradiţia şi doar puţini mai cunosc şi folosesc aceste remedii. O mică bucăţică de rădăcină, purtată în contact cu pielea, atenuează energiile malefice ale planetelor şi efectele lor şi amplifică vibraţia pozitivă benefică.

PIETRE PREŢIOASE/SEMIPREŢIOASE, pentru corectarea efectelor negative ale planetelor. Fiecare planetă are o specifică piatră preţioasă, care se poate înlocui cu o piatră semipreţioasă ce trebuie să aibă însă un număr mai mare de carate. Purtând respectiva piatră în contact cu pielea, sub formă de inele, medalioane, brăţări, pietrele corectează la nivel vibraţional planeta în cauză, diminuându-i efectele negative. În regnul mineral, pietrele preţioase au vibraţia cea mai înaltă şi perfectă. Nu întâmplător cristalul de cuarţ e folosit la fabricarea microprocesoarelor care asigură funcţionarea unor obiecte cotidiene, precum calculatoare, ceasuri…

CĂSĂTORIE COMPATIBILĂ. Căsătorie înseamnă uniune. Prin căsătorie două persoane se unesc şi devin o singură entitate. Atunci persoana nu îşi mai aparţine, devine “semidependentă”. Fiecare acţiune, sentiment, emoţie, gând… emise, create de partener ne pot aduce efecte pozitive sau negative, după caz, în viaţa de zi cu zi. Prin studiul mai multor horoscoape, se pot găsi şi alege parteneri ori partenere compatibile, ce au drept scop compensarea planetelor slabe şi armonizarea celor exaltate.

În Occident, căsătoriile se fac după principii de natură fizică, în cele mai multe din cazuri. Dacă unei persoane îi place de o altă persoană, îi place aspectul ei fizic, atunci se căsătoreşte. Frumuseţea fizică însă e temporară, în timp ce frumuseţea, bogăţia interioară, caracterul unei persoane este ceea ce rămâne, e aspectul cel mai important al fiinţei umane. De fapt caracterul este singurul lucru pe care îl luăm cu noi atunci când ne încheiem misiunea în această viaţă. Din păcate, în general capacitatea de discernământ a fiinţei umane nu este prea mare, pentru a putea face distincţia între oamenii de caracter şi cei fără caracter.

În plus, în cursul vieţii fiecăruia există diferite perioade, în care suntem nevoiţi să facem anumite lucruri datorate karmei ori suntem supuşi la probe extrem de dificile. Cei fără caracter nu le pot trece şi fac alegeri greşite. Mai mult, greşelile partenerului sunt suportate în egală măsură şi de celălalt partener.

În schimb în India, atunci când o persoană doreşte să se căsătorească, merge la astrolog pentru a afla care partener îi este compatibil. Din această cauză, acolo divorţurile sunt foarte rare. Se ştie că un divorţ este extrem de distructiv şi extenuant, atât la nivel karmic, cât şi energetic.

Tagged on: ,
error: © Asociatia Templet