Protecţii folosind Astrologia Vedică

Astrologia, ca orice ştiinţă, are tehnologia sa. Are cunoştinţe teoretice şi aplicaţiile sale practice. Scopul astrologiei nu este doar cel de a ne da o mai mare cunoştinţă despre noi , ci şi cel de a ne da instrumente şi metode pentru a putea avea acces la nivelele profunde ale naturii noastre şi de a înfrunta mai bine forţele lumilor subtile.

Această tehnologie este făcută din sisteme pentru a canaliza energia noastră şi pentru a ameliora raportul cu Cosmosul şi cu forţele cosmice din interiorul nostru.

Utilizează factori din lumea ce ne înconjoară, însă este vorba de o tehnologie spirituală şi ocultă , nu materială.

Astrologia occidentală a evoluat de-a lungul unor linii intelectuale şi ştiinţifice legate de dezvoltarea întregii culturi. S-a ocupat mai mult de teorie decât de practică. E lipsită de tehnici coerent definite pentru a echilibra sau adapta influenţele planetare. Astrologia occidentală cea mai veche folosea aceste metode în Evul Mediu şi folosea pietrele preţioase , metale, ierburi şi descântece pentru a modifica influxurile astrologice. Aceste metode, împreună cu alte ştiinţe oculte şi mistice ale Europei medievale, au fost abandonate şi refuzate că neştiinţifice.

Cum s-a întâmplat cu ştiinţele medievale, în toată lumea, astrologia europeană a degenerat adesea în confuzie, corupţie şi superstiţie, chiar având în sine un nucleu de adevăr valabil încă şi în zilele noastre. Aceste metode au fost conservate mai bine în India, pământul de unde vin ştiinţele yoga, originile religiei şi a filozofiei spirituale. În astrologia vedică folosirea pietrelor preţioase, a culorilor, a mantrelor, a divinităţilor, a ritualurilor şi a altor mijloace pentru a regla lumile subtile, au făcut totdeauna parte din ştiinţa conştiinţei în învăţăturile yoga.

Astrologia vedică, este ocupată să conducă clientul în a echilibra influxurile sale planetare cât şi să-l informeze care sunt aceste influxuri.

Cum putem să găsim armonia şi echilibrul dacă nu recunoaştem legătura noastră cu universul? Nu trebuie doar să recunoaştem în care manieră ne influenţează forţele chimice şi atomice, ci trebuie să ne deschidem Puterii Inteligente care stă la baza Universului şi care este mult mai mult decât poate să înţeleagă gândirea noastră.

Astrologia vedică are un fundament practic şi vrea să ne ajute să practicăm un tip de viaţă în armonie cu stelele. Din punctul său de vedere, nu putem trăi în armonie cu cosmosul menţinând stilul nostru obişnuit de viaţă sau ameliorându-l cu câteva cunoştinţe teoretice. Pentru a ne armoniza cu cosmosul şi cu influxurile sale avem nevoie de metode practice zilnice, pentru că noi trăim în fiecare zi şi resimţim în fiecare zi influenţa astrelor. Aceste metode nu sunt doar astrologice, ci şi religioase şi spirituale. Implică folosirea forţelor care ne înconjoară, ca pietrele preţioase şi culorile, metode mai subtile ca ritualuri, mantre şi meditaţie. Dacă nu facem aceste lucruri în fiecare zi, cunoştinţa şi studiul astrologiei nu va fi în stare să schimbe vieţile voastre.

În folosirea pietrelor preţioase, unul din factorii de luat în consideraţie, este calitatea pietrelor, un altul purificarea şi energizarea lor. Pietrele preţioase trebuie să fie de bună calitate, fără defecte şi negăurite. După modul de folosire pot să întărească influenţele cele mai înalte cât şi pe cele mai joase ale planetelor.

Pietrele preţioase se poartă de obicei la degetul care aparţine planetei, adică: arătătorul pentru Jupiter, mijlociul pentru Saturn, inelarul de la mâna dreaptă pentru Soare, degetul mic pentru Mercur, inelarul de la mâna stângă pentru Luna, degetul inelar de la mâna dreaptă pentru Marte, şi degetul mijlociu pentru Venus.

Ele trebuie să fie montate în aşa fel încât să fie mereu în contact cu pielea.

Tagged on:
error: © Asociatia Templet